Nikole Tesle 12
20000, Dubrovnik
020/311-081

Betonske konstrukcije za fotonaponske sustave na ravnim krovovima

Ragusa Solar d.o.o. Blog objave

Betonske konstrukcije za fotonaponske sustave na ravnim krovovima

Sun Ballast je inovatinvo betonsko konstrukcijsko rješenje za montažu fotonaponskih modula na ravnim krovovima. Inovativan, učinkovit i modularan pristup potpuna je alternativna tradicionalnim sustavima izradenim od aluminija. Lako se može prilagoditi panelima bilo koje veličine te skraćuje vrijeme instalacije do 70% u usporedbi s tradicionalnim rješenjima. Modularan je u smislu podešavanja kuta (5- 30°) I u smislu postizanja dodatne težine za potrebe balasta (jednostavno dodavanja identičnog nosača). Sun Ballast koncept se sastoji od niza posebno oblikovanih betonskih blokova s integriranim točkama pričvršćivanja. Ovi blokovi se lako mogu postaviti na krov I prilagoditi željenoj veličini panela. Dodatna aluminijska konstrukcija nije potrebna jer cjelina odmah ima odgovarajući balast i uporišta prema lokalnoj jačini vjetra. Sustavi su standardno dostupni u pet različitih kutova nagiba izmedu 5° i 30° i prikladni su za sve vrste krovnih konfiguracija.

Za eventualna dodatna pitanja slobodno nam se obratite i mi ćemo Vam rado pomoći i biti na usluzi na obostrano zadovoljstvo.
Kontakt
homestarenvelopeusersphonemap-markerthumbs-uparrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram